Hoe Trading moet worden uitgevoerd als een Business

Of je het hebt gehoord of niet, dan moet de handel worden behandeld als een bedrijf. Immers, je begint met een aantal kapitaal en het opstellen van een plan om geld te verdienen af dat geld, hopelijk genoeg dat je uit kunt leven. Trading is niet gemakkelijk, maar geen van beide is het runnen van een bedrijf, dat is de reden waarom de meeste zakelijke en handelaar start-ups mislukken. Hier zijn verschillende ideeën om hulp te krijgen van uw handelsactiviteiten van de grond.

Embrace Risk

Dit is uiterst moeilijk, en bijna paradoxaal. Niemand begint de handel om te verliezen, maar elke handelaar moet volledig omarmen verliezen om doeltreffend te kunnen omgaan. Wanneer een handelaar in staat is om volledig te accepteren verliezen die verliezen hebben geen invloed op toekomstige beslissingen, en niet een afwijking van de trading plan niet veroorzaken.

Als u een winkel in handen optiesonline zou je sluit je deur (halte handel voor een tijdje), of blijf de hele dag ( “wraak trade” of over-handel) elke keer dat een klant klaagde geopend? Nee, je instellen hoe u zal werken en je je houdt aan het. Pissing optiesonline iemand off is het risico dat je loopt als je bieden een dienst, maar zolang de meeste mensen gelukkig zijn en blijven terugkomen (zoals overwinningen en winst) je blijft doen wat je aan het optiesonline doen bent, ondanks de vreemde slechte ervaring.

De meeste handelaren niet begrijpen dat, en het is de reden waarom ze falen. Verliezen hen dwingen om anders te handelen dan ze gepland; en met geen plan is er waarschijnlijk niet tot succes.

Als er een emotionele lading als je verliest, heb je niet volledig geaccepteerd te verliezen.

Het plan

De meeste handelaren beginnen de handel hun eigen geld. Je geeft jezelf toestemming om optie24 het kapitaal te verhandelen. In plaats van dit te doen, denk aan jezelf als twee mensen-you ‘de ondernemer’ en je de bankier ‘(die het geld heeft). Als een handelaar is het jouw taak om te komen met een plan om de bankier te overtuigen om je geld te geven.

Dit gaat te hebben om een zeer goede en gedegen plan voor de handel zijn! Zo niet, optie24 waarom zou de bankier geeft je het geld? Wanneer je begint de handel, je bent nog niet bewezen. Uw alleen de moeite waard is het plan dat u hebt; Als u uw persoonlijke bankier niet kan overtuigen om optie24 je het geld op basis van uw plan alleen te geven, kies dan niet de handel.

Als je wilde een bedrijf te starten met geen plan, en hadden behoefte aan een lening, zou de bank u beleefd vragen om te vertrekken. Uw bankier persoonlijkheid moet dan uw handelaar persoonlijkheid om hetzelfde te doen als hij komt op zoek naar geld om de handel, zonder plan.

voldoende kapitaal

Het is heel gemakkelijk om te denken dat we anders zijn IQ Option dan andere en dat we een of andere manier sneller dan iedereen zal slagen … maar iedereen denkt dat ook en het is ook niet voor hen werkt. Omdat ondergekapitaliseerd is IQ Option een groot probleem voor de ondernemers. Het kost tijd om de samenhang te winnen en krijg de controle van emoties, IQ Option terwijl de handel. Winsten niet ’s nachts komen.

Het absolute minimum hoeveelheid kapitaal dat u nodig hebt om de handel is 100 x risiconiveau van uw trades. Met andere woorden, als je nodig hebt om het risico $ 10 per handel dan het minimum kapitaal dat u nodig hebt is $ 1.000. Als u nodig hebt om het risico $ 20, je minimumkapitaal is $ 2.000.

Bepaalde markten zal veel meer dan dit, zoals aandelen en futures vereisen; dus als je eenmaal de vereiste minimumkapitaal voor de handel (als je die markten de handel), deze regel nog steeds van toepassing. Door het gebruik van deze methode duurt 100 verliezers (met geen winnaars) om u veeg uit. Aangezien u gebonden bent aan een aantal trades te winnen, dit geeft u de tijd om af te stemmen uw strategie fijn en vind uw winnende manieren.

Een andere manier te denken van het is dat je meer dan 1% van uw kapitaal niet kan riskeren op een handel. Dus als je een grotere rekening, zeggen $ 80.000, kun je niet het risico meer dan $ 800 op een handel.

Of je account is klein of groot, deze regel van toepassing.

Return-winst

Als een handelaar u niet return-klanten nodig hebben, moet je terug te keren-profitorganisaties. U hebt een anyoption strategie die geeft je een winstgevende rand na verloop van tijd. Aan het einde van de maand moeten totale winst groter is dan de totale verliezen zijn.

Deze strategie moet in uw plan worden geschetst, maar als u moeite om een goede strategie te vinden, anyoption kijk maar naar uw kaarten … alles wat je moet weten is er.

Stel jezelf de vraag: Wie maakt de markt? Grote handelaren. Heeft grote anyoption handelaren geld verdienen? Ja, dat is hoe ze werden grote handelaren.

Dus alles wat je hoeft te doen is een manier vinden om de grote handelaren te sluiten binaire opties op de markt bochten. In mijn artikelen heb ik veel verschillende manieren om dit te doen geschetst. Klik op mijn binaire opties naam aan de rechterkant van de pagina om alle artikelen die ik heb geschreven te zien, en hopelijk zal men u met een strategie die u wilt.

Final Word

Kom naar de handel voorbereid. Realiseer je dat de handel zowel verliezen en winsten, en je Plus500 binaire opties moet beide accepteren. Als er een emotionele lading als je verliest, heb je niet volledig geaccepteerd te verliezen. Hebben een plan; denken als een bankier. Op basis van uw plan zou een bankier geeft je geld om te ruilen? Als die check out, zorg ervoor Plus500 dat je genoeg kapitaal. U kunt alleen het risico 1% van uw kapitaal per transactie, of 100 x keer uw minimum “inzet”. Als u dit niet kunt veroorloven, wachten tot je kunt. Dan moet je een strategie nodig. Plus500 Dat is eigenlijk de gemakkelijkste deel, zijn er tal van strategieën beschikbaar, maar je moet al de dingen die boven om te maken dat de strategie echt werken voor je.