Hoeveel moet ik Handel

Hoeveel moet ik de handel met binaire opties? Hmmmm, dit is een vraag van de handelaren de hele tijd en in een paar verschillende manieren kan worden beantwoord. De eerste twee antwoorden die pop in mijn hoofd altijd eigenlijk meer vragen. Hoeveel kunt u zich veroorloven en hoeveel zal wegvagen uw account. De eerste vraag smeekt twee meer. Hoeveel kunt u zich veroorloven om te storten met een binaire opties broker en hoeveel je kunt veroorloven op een vak te zetten. Als u nog niet het uit nog uitzoeken wat ik ben echt naar toe is het beheer van geld. Echter, voordat we het aanpakken van de vraag hoeveel de handel laten we een stap terug en komen tot website een begrip over wat binaire opties zijn. Ze zijn een financieel instrument, maar ze zijn niet een investering. Ze zijn een afgeleide trading voertuig zonder onderliggende waarde en betekende puur voor de lol. Als u van plan bent op het bouwen van een aantal rijkdom in de tijd met de handel in binaire dat is prima, als je denkt dat binaire opties zijn hoe om te investeren voor de

Hoeveel te investeren bepaalt hoeveel u Trade

Binary opties zijn niet te investeren. Ze zijn een makkelijk te gebruiken, op korte termijn, zeer speculatief inzet op een bewegende markt. Ze zijn bedoeld om een eenvoudige manier om de markt te betreden, omdat ze ook bedoeld als leuk te zijn. Ze zijn nu nieuwe op korte termijn en speculatieve om dezelfde reden. In geen geval is de handel binaire investeren, zodat de eerste stap om te weten hoeveel de handel is om alleen geld dat je kunt verliezen de handel. Binary is niet de plaats om uw spaargeld te houden, die thuishoren in een echte bank, en het is niet de plek om te investeren voor de toekomst. In het verlengde daarvan is het ook niet de plaats om je huur geld, zeker als je het nodig hebt om de huur te betalen. Gewoon geld te storten op een binaire opties accounts betekent dat het qui zou kunnen zijn tot een maand alleen maar om het terug te krijgen.Dit is de plek om plezier uw geld. Geld dat geen ander doel dan te bieden u toegang tot de markt, omdat de handel in de markt is wat je graag doet heeft.

Het is een vergissing te denken dat je kan niet veel plezier met de minimale storting of het maken van de minimale handel.Als je alleen kunt veroorloven om te besteden $ 100 aan de slag, dat is prima. Het kan uw keuze van de makelaar te beperken, maar er zijn veel goede. Als je je niet kunt vinden u wilt dan sparen voor een maand en krijg nog eens $ 100. Dan kun je het vinden van een makelaar met een iets hogere minimum. In beide gevallen kunt u nog steeds de handel beginnen.Je hoeft alleen verantwoordelijk te zijn over. Trading is de handel en wanneer je de juiste aanpak te gebruiken om uw trades zal het niet uit of je $ 10 of $ 1000 te verliezen, zolang de juiste% is. De sleutel is nooit te veel, nooit zoveel handel dat het pijn doet uw vermogen om opnieuw te handelen. http://www.optiesonline.com/optie24/ Om dit te doen moet je vasthouden aan het beheer van geld regels, regels%. Dit is de reden waarom het maakt niet uit hoeveel je te verliezen in termen van geld.

Regels To Guide het bedrag dat u Trade

Het hebben van regels te begeleiden het bedrag dat u de handel zijn de beste manier om te weten hoeveel de handel. Money management regels,% regels betekenen dat je altijd een bepaald percentage, nooit een vast bedrag te verhandelen. Ik wil tot 5% te gebruiken hier wonen voor binaire handel in opties. Dit betekent dat ik alleen maar 5% van mijn saldo het risico op een bepaalde handel. Dit bedrag betekent dat ik kan tot 20 trades geopend op een bepaald moment hebben en er geen één van die transacties ooit zal groot genoeg om mijn rekening kwetsen. Ik heb ook nooit meer tijd te verspillen proberen om te beslissen hoeveel ik zou moeten handelen. Ik doe het gewoon. 5%. Het is zo makkelijk. En het beste deel is dat als mijn rekening veranderingen in omvang zo zal mijn 5%. Als ik een paar verliezen mijn 5% kleiner wordt, als ik wat winst mijn 5% groter wordt. Op deze manier ben ik zeker om eventuele winsten en beperkingen verliezen te maximaliseren op hetzelfde moment.Mijn makelaar laat mijn elke dollar bedrag dat ik wil, de handel meer dan $ 50, dus ik kan precies zo veel als ik graag ruilen. http://www.optiesonline.com/binaire-opties/ Sommige makelaars staan slechts enkele stappen van de bedragen, zodat u zal moeten afronden naar de dichtstbijzijnde toegestane hoeveelheid. Als u misschien graag een beetje meer risico dat u boven afronden, als je wilt een beetje veiliger u naar beneden afronden